En fantastisk dag på Kolarbogård

En fantastisk dag på Kolarbogård

Den fantastiska dagen började med att jag checkade in i mitt väldigt hemtrevliga rum som även hade terrass. Efter en stund av hetsigt internettande lade jag bort telefonen och begav mig ut för att cykla med en av deras hyrcyklar. Dalarnas fantastiska sjöar och skogar var vad man fick se på cykelturen, och det kan man inte klaga på.

Eftersom jag ville njuta av den dalska naturen så hyrde jag en kanot för att fiska lite på deras fantastiska sjö Åsgarn. Under dom 3 timmarna på sjön lyckades jag få upp 2 gäddor på ca 2 kg och 5 lagom stora abborrar tyvärr var jag tvungen att slänga tillbaka alla fiskarna eftersom jag inte på något sätt skulle kunna tillaga dom innan dom blev dåliga.

Efter en svettig cykeltur och en fiskslemmig fisketur gick jag ner till sjön för att tvätta av mig, vattnet var friskt och skönt, man kände sig verkligen ren efter det badet. Sedan gick jag upp till mitt rum, bytte om och begav mig till Pizzeria La Bamba som bara låg 3 km bort. Där beställde jag en härlig kebabrulle som jag tryckte i mig på 5 min, den var väldigt god. Skulle verkligen rekommendera Pizzeria La Bamba.

Hemfärden var tuff eftersom magen var proppfull, men när jag tillslut kom hem till mitt trevliga rum borstade jag tänderna och slocknade direkt på den sköna dubbelsängen.

Leave a Reply

Back to Top