En oförglömlig campingsemester

En oförglömlig campingsemester

Sommaren 2017 var jag och min familj på en husbilsresa genom södra Dalarna, en resa som kom att bli en av de lyckligaste i mitt liv. Vi hade fått hyra en perfekt praktiskt familjehusbil för 4 personer från Skanditrip, de omhändertog oss väl och gav oss precis vad vi ville ha för det som kom att bli en toppenresa!

Jag hade hört talas om de många campingställena som fanns i närheten och det blev Falkudden Camping, en trevlig plats intill vattnet. Dagarna gick åt mycket fiske med många napp och kanotpaddling bland mysig terräng samt en och annan cykel och hike-tur. Då ungarna blev trötta hjälpte glassen och godiset de hade i kiosken och när det vart varmt dög det väl med ett dopp i Dalälven.

Tiden där gick fort pga de många aktiviteterna och trevliga kvällarna. Jag föreslår verkligen att göra en liknande resa. För oss var den fantastisk, ett perfekt sätt att komma från den sedvanliga vardagen och koppla av med familjen, barn som vuxna som djur.

 

Leave a Reply

Back to Top